Резервирайте самолетен билет

Как да намерим евтини самолетни билети?

Публикувано в евтини самолетни билети

Ако имате съмнения относно това дали има начин да закупите евтини самолетни билети и да спестите малко излишни разходи и такси, то тази статия е точно за вас. По-надолу ще ви дадем няколко полезни съвета относно намирането на по-евтин самолетен билет. Надяваме се да ги намерите за полезни.

1. Винаги следете и се информирайте за последните новости в самолетния бранш.

2. Следете рекламите на авиокомпаниите по интернет, телевизията и радиото. Ако дадена самолетна компания провежда масирана реклама, предлагайки нова услуга, то шансът тя да е на по-ниска, промоционална цена, е значително по-голям.

3. Не забравяйте да проверявате цените на билетите за самолет в дните вторник, сряда и събота. Опитайте се да изградите плановете си така, че тези дни да са ви свободни. Това правило е валидно както за много ранните, така и за много късните самолетни полети.

4. Не пътувайте по празниците, тогава билетите за самолет винаги са много по-скъпи. Същото важи и за цените на самолетните билети през т. нар. отпускарски сезон.

5. Запознайте се с пакетните услуги, които самолетните компании предлагат на своите клиенти. Например, пакетът „кола под наем + резервация в хотел + самолетен билет”, поръчан от една и съща компания, ще ви излезе много по-изгоден. Все пак, винаги изчислявайте цената поотделно и заедно, за да видите колко пари ще спестите.

6. Посещавайте редовно сайтове, които предлагат опцията „cpaвнeниe нa цeнитe нa caмoлeтнитe билeти”. Там бързо и лесно ще се ориентирате в актуалните предложения на всички компании, при това всичката информация ще е на едно място.

7. Търсете в Гугъл по ключови думи от рода на: „eвтини самолетни билети”, „самолетни билети цени”, „caмoлeтни билeти пpoмoции“, „изгодни caмoлeтни билeти” и др. подобни, за които се сетите.

8. Възползвайте се от услугата предварителна резервация на самолетен билет. По този начин ще спестите нерви и пари. Разбира се, за целта ще трябва да сте планирали всичко от доста по-рано, но усилията ви ще бъдат възнаградени със спестяване на прилична сума пари.

9. Информирайте се относно програмите за лоялни пътници, които повечето самолетни компании предлагат. Харесайте си една авиокомапния и пътувайте основно с нея. Така хем ще летите по-изгодно, хем с течение на времето ще можете да се възползвате от безплатните екстри в пакета „лоялен клиент”.

10. Имайте предвид, че обикновено най-добрите цени за полети се предлагат от т. нар. нискотарифни авиокомпании, каквито са: Wizz Air, EasyJet, GermanWings, Flyniki и дp. Възползвайте се от тяхните предложения и спестете пари.

Както се убедихте, има поне 10 начина да се сдобиете бързо и лесно с евтин самолетен билет. Просто следайте стъпките описани по-горе. Ако искате да сте в крак с всички новости в самолетния бранш, следете редовно нашия блог. Ние ще се стремим винаги да ви даваме ценни съвети, с които да спестите време, нерви и пари.

Коментирай

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>