Резервирайте самолетен билет

Нискотарифни полети до Лондон

Публикувано в евтини самолетни билети

Самолетни билети до ЛондонСтатистиката за покупка на самолетни билети до Лондон сочи, че за последните няколко години това е една от най-привлекателните дестинации за туристите. Ежегодно няколко милиона пасажери резервират своите  полети до Лондон, нетърпеливи да посетят множеството атракции на този привлекателен град. А те не са никак малко – Бъкингамският дворец, часовниковата кула Биг Бен, Лондонските кула и мост и още много други.

Самолетни билети до ЛондонОбявяването на Лондон за град-домакин на Олимпиада 2012 се отрази още по-добре на продажбата на билети за самолет до Лондон и спокойно можем да кажем, че Англия ще се превърне в топ дестинация за полети през идната година. Голямо предимство за пътниците се явява възможността за по-ранна резервация на евтини полети до Лондон, което им позволява да посетят този старинен град на доста по-изгодна цена без това да влияе негативно на комфорта при пътуване.

Лондон е привлекателна дестинация и през четирите сезона

Самолетни билети до ЛондонМоже би най-подходящите сезони за разглеждане на внушителните кралски градини и паркове са пролетта и есента, когато без проблем можете да намерите чудесни оферти за полети до Лондон. Имайте предвид, че поради това, че англичаните имат навика да почиват през месеците юли и август тяхните курорти обикновено са доста пренаселени. Разбира се, това не пречи да си купите самолетен билет до Лондон и да разгледате някои от провинциалните им градчета и селца дори в разгара на лятото. В Англия винаги има какво да видите. Зимният сезон не е много подходящ за туристи, защото тогава времето на Острова е мрачно за разходки и туризъм, но това не пречи да се обиколят най-известните музеи, галерии, театри и концетни зали, с които е известно Кралството. Зимата е идеална за такъв вид културен туризъм в Лондон.

За щастие българските авиокомпании предлагат доста изгодни цени. Маршрутът София – Лондон – София се обслужва от две авиокомпании, които продават нискотарифни самолетни билети WizzAir и EasyJet. Не е рядкост да попаднете и на хубава промоция за продажба на билети и от авиокомпаниите Bulgaria Air и British Airways, затова не пропускайте често да проверявате и техните цени и горещи оферти. Ако не живеете в София, също имате вариант да летите до Лондон. Това можете да направите от летищата в Пловдив, Варна или Бургас.

Още полезна информация, когато летите със самолет до Лондон

  • Най-натовареното летище в Англия е Хийтроу, където пристигат и заминават стотици самолети до всевъзможни точни на земното кълбо;
  • От летищата Хийтроу и Гетуик се осъществяват както вътрешни полети, така и далечни полети;
  • От две други летища, в околностите на Лондон, се извършват вътрешни полети и полети до всички точки на Европа.

More in евтини самолетни билети
Little Boy Trying to Annoy Female Passenger
Самолетни билети за деца

Детски билети за самолет – какво трябва да знаем Авиокомпаниите осигуряват подобаващи намаления на...

Close