Резервирайте самолетен билет

Полети до София всеки ден

Публикувано в евтини самолетни билети

Защо да летим до София?

Резервирайки си билет за самолет до София вие ще имате удоволствието да посетите един от най-старите градове на Балканския полуостров, който ще ви предложи множество паметници на културата и изкуството.

София не случайно е столица на Република България.  Градът е предпочитана туристическа дестинация от все повече чужденци, к0ито си купуват самолетни билети до София, за да се насладят на богатото историческо и природно разнообразие на нашата красива столица. Спокойно можем да кажем, че тук има най-много културните сгради и забележителности събрани на едно място.

Забележителности в София

Някои от основните забележителности, които ще можете да видите, когато си резервирате полет до София са: Националният дворец на културата (НДК), Народният театър „Иван Вазов“, Националният исторически музей, Храм-паметникът Александър Невски, Зоологическата градина, Националният природо-научен музей и още много други по-малки, но също толкова струващи си да бъдат посетени туристически атракции.

Околностите на София също заслужават вашето внимание

Разбира се, в един толкова стар град, с многовековна традиция, какъвто е София, туристическите атракции далеч не са само на територията на града, а и извън него. Затова, след като издебнете някоя от многото промоции на самолетни билети до София, които BuzAir.com предлага, ви съветваме да излезете и извън столицата, където да прекарате чудесни мигове в Драгалевкия манастир и Боянската църква (намиращи се в планината Витоша), манастирът „Св. Петка“ в Бистрица, манастирът „Св. Георги Победоносец“ в Кремиковци и много други.

Витоша – „Белият дроб“ на столицата

Малко градове могат да се похвалят с това, че си имат собствена планина, в чийто поли са разположени. София е от тези градове. Нейната гордост е планината Витоша, която издига снага в покрайнините на града. След като сте резервирали своя билет за самолет до София и сте кацнали в столицата на България, не пропускайте да заделите поне един ден, за да се порадвате на девствената природа, която Витоша предлага на своите посетители. Добра идея би било да си направите една незабравима разходка из дебрите на планината, защото дори да не сте свикнали с натоварване, винаги има вариант и за по-лесни маршрути.

След всички тези суперлативи е време да отидете на нашата онлайн форма за резервация на самолетни билети до София и да си закупите някой самолетен билет за дата и час по ваш вкус. Очакваме ви!

Подобни статии:

  1. Евтини полети до България
  2. Летище София

Коментирай

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

More in евтини самолетни билети
самолетни билети до България
Евтини полети до България

Ако сте решили да си купите самолетни билети до България трябва да знаете, че...

Close