Резервирайте самолетен билет

Ако сте решили да си купите самолетни билети за релацията София Ларнака сигурно ще ви е интересно да научите повече за този красив град и предпочитана туристическа дестинация.

Ларнака е сред трите най-големи градове в Кипър, чието население наброява близо 150 000 души. В Ларнака живеят и работят доста български граждани, които са избрали да се препитават в Кипър основно като сезонни работници. (още…)

Защо да си купим самолетни билети до Бургас?

След като сте се снабдили билет за полет до Бургас е време да научите нещо повече за този български град. Ще започнем с това, че Бургас представлява една уникална компилация от съвременен, развит и динамичен град, който в същото време предлага на туристите и удобствата на квалитетен морски курорт. (още…)

Защо да посетим Варна със самолет?

Ако възнамерявате да си резервирате самолетни билети до Варна, но все още се колебаете дали да посетите този български краймосрки град – не се колебайте! Варна е пълна със забележителности, които непременно трябва да видите, затова дори ви препоръчваме първото нещо, което да направите след като вече сте си осигурили билети до Варна, да бъде да потърсите малко повече информация за морската ни столица в интернет. Ще останете очаровани… (още…)

Защо да летим до София?

Резервирайки си билет за самолет до София вие ще имате удоволствието да посетите един от най-старите градове на Балканския полуостров, който ще ви предложи множество паметници на културата и изкуството.

София не случайно е столица на Република България.  Градът е предпочитана туристическа дестинация от все повече чужденци, к0ито си купуват самолетни билети до София, за да се насладят на богатото историческо и природно разнообразие на нашата красива столица. Спокойно можем да кажем, че тук има най-много културните сгради и забележителности събрани на едно място. (още…)

Ако сте решили да си купите самолетни билети до България трябва да знаете, че тя е разположена в Югоизточна Европа и по-конкретно в североизточната част на Балканския полуостров.

Границите на държавата са: на изток с Черно море, на запад с републиките Сърбия и Македония, на север с Румъния, а на юг – с републиките Гърция и Турция. Столицата на република България е София. (още…)

Летище София

Публикувано в летища - (0 Comments)

Летище СофияЛетище София е основното и най-голямо летище в Република България, което обслужва най-голям дял от самолетните полети от и до нашата страна.

Терминали на Летище София

Летище София има общо 2 терминала. Единият, който носи името Терминал 1, е по-стар и служи за посрещане и изпращане на чартърни полети и полети на нискотарифни авиокомпании. Другият – Терминал 2 – е построен много по-късно и съответно е доста по-добре оборудван и по-модерен. Той служи само за излитене и кацане на самолети на редовните авиокомпании. (още…)

Самолетни билети до РимИскало ли ви се е просто да си купите самолетни билети до Рим и да посетите Вечния град? Убедете се, че могъществото на Римската империя далеч не  е забравено. Столицата на Италия е разположена на река Тибър и там се е намирало основното пристанище на някогашната Римска империя. Днес Рим не е загубил своето огромно значение, там са разположени сградите на правителството на Италия, както и домът на Ватикана, поради което не е чудно, че до там има редовни полети всеки ден. (още…)

Самолетни билети до ВиенаНай-вероятно основната причина, поради която туристите си купуват самолетни билети до Виена се крие в това, че това е навярно най-привлекателният и романтичен европейски град. Столицата на Австрия ще ви зашемети със уникалната си архитектура, старинни дворци, незабравими музеи, безкрайни паркове и усещането за уют, което витае из целия град. Ако си купите самолетен билет до Виена сами ще се уверите, че това е едно приказно място, където всичко нашепва за любов и великолепие. (още…)

Самолетни билети до ЛондонСтатистиката за покупка на самолетни билети до Лондон сочи, че за последните няколко години това е една от най-привлекателните дестинации за туристите. Ежегодно няколко милиона пасажери резервират своите  полети до Лондон, нетърпеливи да посетят множеството атракции на този привлекателен град. А те не са никак малко – Бъкингамският дворец, часовниковата кула Биг Бен, Лондонските кула и мост и още много други. (още…)

Чартърни полетиЧартърни полети – по-изгодни дестинации във високия сезон

Чартърният полет – това е полет, при който туроператорът наема самолет (или места в самолет), който ползва само за определената дестинация, но при променливо разписание. Пътувайки с чатърен полет, пасажерът може да се каже, че губи сигурността на редовния полет, с фиксирано разписание и няколко категории на комфорт. (още…)