Резервирайте самолетен билет

Страноприемница Dog Bark Park

Публикувано в

Най-голямото ловджийско куче в света, предлагащо уникално жилище в своето двуетажно тяло. Още едно потвърждение на максимата, че кучето е най-добрият приятел на човека.

Dog Bark Park Inn (в превод-Ханът в парка на кучешкия лай) е хотел, разположен в САЩ, щата Айдахо.Хотелът е построен във формата на ловджийско куче и това го прави известна забележителност на щата. Местните жители го наричат разговорно Sweet Willy (Сладкия Уили).

Хотелът, който се намира в северноцентралната част на Айдахо, е двустайно B&B (Bed and Breakfast) и осигурява нощувка и закуска – основните характеристики за всяко куче. Това своебразно B&B предлага две фантастични стаи ,свързани помежду си в единствено по рода си дървено куче. Дори тоалетната е преобразена на пожарен кран.

Когато двете големи кучета сигнализират за вашето пристигане в Dog Bark Park, вие можете да се разходите, да се отбиете в магазина за подаръци и в ателието на художниците, изобразяващо ексцентрични дърворезби на съпруг и съпруга художници – Dennis и Frances.

Дърворезбите на кучета са запазена марка, но въпреки това посетителите могат да открият и риби, котки, мечки, мишки, както и тематичните дърворезби на Lewis & Clark. Художниците в Dog Bark Park с удоволствие споделят истории,свързани с кучетата, пътешествията и живота и помагат на посетителите да планират почивката си.

Dennis J. Sullivan, самоук дърворезбар, се занимава с резбарство повече от 20 години. Frances се присъединила към него преди 15 години и също е изучила дърворезбарството. Големият им пробив бил през 1995, когато дърворезбите им били продадени по телевизия QVC. В продължение на 18 месеца те не правели нищо друго освен да резбоват дървени кучета (децата им почти не си спомнят да са ги виждали в този период). Те направили големи за онова време пари и изцяло ги инвестирали в развитието и построяването на Dog Bark Park. Именно тук е най-вероятно посетителите да ги открият щастливи и творящи, докато, като чама, който използват, животът ги върне в земята.

В Dog Bark Park те се специализират в създаването на дървени кучешки резби в народен стил. Dennis и Frances създават около 60 различни породи и пози на кучета и често работят по снимки на клиента, за да направят дърворезбите с образа на техните четириноги другари.