Резервирайте самолетен билет

Magic Mountain Hotel

Публикувано в

В Южно Чили няма много истински четиризвездни хотели. Все пак ние успяхме да открием два такива. Хотелите Magic Mountain и Baobab се намират в сърцето на природния резерват Хуило Хуило. Архитектурата, съчетана с горска обстановка, прави това място една необикновена магическа планина и гора.

Висококачественото четиризвездно обслужване на такова вълнуващо място отличава Magic Mountain Hotel и Hotel Baobab от всички други хотели, които посетихме в Южно Чили. Истински удивително е, че снимката на хотела Magic Mountain e възможно най-непривлекателнто нещо в сравнение с това да обикаляш около резервата Хуило Хуило в Южно Чили и да се наслаждаваш на красотата му.

За по-голямата част от Чили, и съответно от света, това е вярно. Четиризвездните и петзвездните хотели, с малко разлики, имат бетонни или стоманени помещения с множество прави ъгли. Хотелът Magic Mountain не е просто различен хотел. В него трудно ще видите какъвто и да е прав ъгъл. Тази архитектура и обзавеждане са уникална приказна страна на очертания и форми. Само Майката природа може да сътвори такива сложни линии, цветове и структури.

Освен невероятната архитектура на Magic Mountain, има и дълъг списък с услуги, които хотелът предлага на своите гости. Много от тях са извън типичните за хотелите в Чили. Представете си, че играете мини голф на пътя, където минават змии, докато сте заобиколени от дървета на стотици години, като част от игрището 40 фута над горския етаж.

Няма никакви фалшиви предизвикателства на това игрище – само прекрасна обстановка с естествени препятствия от дървета, около които е построен пътят и които са оставени да растат директно на игрището.