Резервирайте самолетен билет

Propeller Island City Lodge

Публикувано в

Един необикновен хотел със специално проектирани стаи – летящи легла и преобърнати наопаки стаи. Хотелът, който се намира в Берлин, е символ на изключителна креативност.

Това е невероятно място. Всички стаи и предмети са създадени от германския художник Ларс Строшен. Много по-подходящо име от „хотел” е „произведение на изкуството”. Мястото има 30 стаи, всяка от които с уникална и напълно индивидуална атмосфера. „Уникална” буквално представя цялостното обзавеждане и всички предмети, които ще намерите.

Изделията са правени по поръчка и затова са уникални. Нито едно от тях не може да бъде открито някъде другаде на планетата – хората могат да считат CITY LODGE за музей с възможности за настаняване на гости или хотел в творение на скулптурата. Стаите са замислени и проектирани без компромиси – от обикновеното до крайното, и ви дават възможността малко или много да промените гледната си точка за реалността според вкуса и приключенския си дух. Ако сте успели да направите правилния избор, вашият престой ще бъде незабравим.

Propeller Island City Lodge е произведение на изкуството, което е създадено да бъде хотел. Все пак доста от материалите са по-деликатни от обикновените – плексигласът лесно се драска, също както и тъмната, наситена боя по стените, когато плъзгате чантата си по тях. Това са само два от примерите. Всъщност такава е природата на тези материали и това няма как да се промени – освен ако не искате да сте в скучен хотел. Като гости в Propeller Island City Lodge, ние ви молим да имате предвид тези различия и да внимавате с детайлите.

Ние ви гарантираме необикновен престой в едно от най-вълнуващите места. И се надяваме, че всички след вас ще го харесат също толкова много. Групата на Необикновените хотели в света обича този хотел. Той безспорно оправдава едно пътуване до Берлин.