Резервирайте самолетен билет

Луксозна вила Winvian

Публикувано в

Луксозна курортна вила, в която е поместен огромен хеликоптер.

Някога Winvian е била тиха семейна ферма на Уинтроп и Вивиан Смит. За един уикенд внучка им и правнучка им Маги и Хедър Смит решили да променят имението и наели 15 архитекти да построят 18 неповторими къщички и едни апартамент, като всеки от тях с уникална тема и архитектура.

От въвеждането на идеята за летуване навън до непринудения чар на горите, всяка къщичка от 113-те акра земя, е изцяло уникална. Най-интересната е „Helicopter”, в която има истински американски хеликоптер за брегова охрана – Sikorsky, взет от Аризона за обзавеждане на стаята. Това е начин е да се отдаде почит на Sikorsky в близост до Стратфорд. Хеликоптерът изпълва стаята, която е построена около него. Дори роторните перки са закрепени за тавана и стените.

В хеликоптера има бар и салон и ако ви омръзне да играете, има гигантски плосък екран, където можете да гледате последните екшъни по кабелната телевизия. Никоя мисия не е била толкова спокойна. Качете се на пилотската кабина, дръпнете контролните колони и натиснете превключвателя. Борете се за спасение!

Леглото в стаята гледа точно към хеликоптера и именно тази гледка някога е приветствала хората в беда. Но не се тревожете за това тук. Обзавеждането е от висок стандарт и ако искате да си възвърнете спокойствието, 5 минути са достатъчни да отидете на спа, където ще успокоите нервите си. Останалите къщи са също толкова артистични и интересни, въпреки че никоя от тях не разполага с такива технологии.

Двуетажната къща на дървото например излъчва непринуден чар, както би казал всеки, който прави дървени форми – все пак дървените къщи са обект на техника и професионализъм. Единственият проблем е, че не се допускат деца под 18 години да вземат участие във веселбата.