FAQ

Преди всеки полет със самолет е изключително важно да сте си направили предварителен график. Ако пътувате в чужбина, например, е силно препоръчително да се запознаете предварително с местните закони на страните, през чиято територия ще минете, за да се сведат до минимум неприятните изненади.

Ето няколко полезни съвета, с които е добре винаги да се съобразявате:

  • Пресметнете ориентировъчно какви средства ще са ви необходими за транспортни разходи, храна и хотел и се подгответе за най-лошия възможен вариант, за да не останете без пари в някоя чужда страна;
  • Предварително си запишете всички най-важни телефонни номера и адреси на български посолства във всяка от страните, в които ще пътувате;
  • В някои държави времепрестоят на чужденци е с ограничена продължителност, имайте това предвид докато планирате пътуването си. Преди да отпътувате от България вземете печат с датата на напускане на страната от летищната ни служба;
  • Проучете дали някоя от държавите, през чиято територия ще преминете, има изискване за виза, за да не се окажете без необходимите документи;
  • Ако сте решили да летите със своя домашен любимец задължително проучете предварително какви са изискванията на съответната авиокомпания, за да не се окаже, че няма да бъдете допуснати до самолета.

Защо да си купим самолетни билети през Buzair.com?

Сайтът Buzair.com е напълно интегриран със системата за онлайн резервации на eSKY. Това е система за резервиране на самолетни билети през интернет, която позволява на потребителите да намират бързо и лесно самолетни билети на най-изгодни цени само с няколко клика на мишката. Модерната система за търсене позволява сравняването на цените на стотици авокомпании само в рамките на няколко секунди, което е огромно предимство и гаранция, че винаги ще сте в крак с най-изгодните оферти за самолетни билети в България и чужбина.

Как да резервираме самолетни билети онлайн?

Процедурата по онлайн резервация на самолетни билети в Buzair.com е улеснена максимално. На всяка страница от сайта ни ще намерите регистрационна форма, която е разположена най-отгоре. В нея ще трябва да попълните следните полета, за да си резервирате самолетен билет:

  • Точка на тръгване и на пристигане;
  • Еднопосочен или двупосочен самолетен билет;
  • Дата на излитане (можете да използвате полезната ни опция „+/- 2 дни”, ако не сте сигурни на коя дата ще летите);
  • Брой самолетни билети, които искате да закупите;
  • Възраст на пасажерите.

И това е всичко. След тези 5 лесни и бързи стъпки вие ще бъдете пренасочени към нашата търсачка, която ще ви помогне да намерите евтини самолетни билети за вас и вашите спътници.

По-претенциозните ни клиенти сме предвидили и форма за разширено търсене, където освен по гореизброените критерии ще можете да отсявате предложенията за самолетни билети и по следните няколко допълнителни критерии: класа, авиокомпания и цена на самолетните билети. Тук, както и под формата за обикновено търсене ще намерите всички актуални промоции, от които ще можете да се възползвате към дадения момент. Често ще попадате на цени на самолетни билети, които са намалени с 30%, 50% и дори 70%, затова ги преглеждайте редовно!

Как се заплащат самолетните билети, които са поръчни през Buzair.com?

Всеки самолетен билет, който закупите през нашия сайт, ще можете да платите чрез банков превод или с кредитна карта.

Как да летите с домашен любимец?

Всички авиокомпании имат различни правила касаещи превоза на домашни любимци със самолет. Полезни съвети в тази насока можете да намерите в нашия блог в статията „Летене с домашни любимци”.

Защитени ли са личните ми данни, докато купувам самолетни билети през Buzair.com?

Да, нашият екип гарантира, че личните Ви данни, както и информацията от Вашата кредитна карта, са напълно защитени. Всички наши дейности се извършват съобразно Закона за защита на личните данни, както и отделни параграфи, отнасящи се до защитата на данните в интернет.

Екипът на Buzair.com Ви пожелава приятно пазаруване и безавариен полет!